Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Templom-teri park Gyergyoremete
Nagyret lapaly
Jezus Szent Szive katolikus templom Ditro
Tatardomb

Hozzászólások
Magas fűben...
Egy kis útba igazitás...
Feltűnő a környezetben...


Borvizfürdő - Gyergyóremete

Borvizfürdő - Gyergyóremete


A gyergyóremetei borvizfürdő messze földön hires volt a múlt században. Különböző betegségekre volt jó a viz. A Gyergyó-i medencében még külön autóbusz is müködött amelyik ide szálitotta a gyógyulni illetve üdülni vágyó embereket. De sajnos a XX. század végén mivel, hogy már nem használták tönkrementek az épületek.

A gyergyóremetei borvízfürdő története az 1880- as években kezdődött, amikor a Mélik család tulajdonába került területen négy egymáshoz közel eső forrást bekerítettek. A vizet a fürdéshez üstökben melegítették. Ezt a fürdőt az 1913-as árvíz elpusztította. Az azóta eltelt évszázadban a fürdő különböző...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi és székelyföldi túrák

Keressétek meg a Borvizfürdő Gyergyóremete rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc