Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Felso Nyirkert
Veresvirag kilato
Jezus labnyoma Gyergyocsomafalva
Vasutallomas Gyergyoszentmiklos

Hozzászólások
Új geodoboz új rejtekben...
Csomafalva...
Rossz időben...


Szent Péter és Pál katolikus templom - Gyergyócsomafalva

Szent Péter és Pál katolikus templom - Gyergyócsomafalva


Gyergyócsomafalva Alfaluból vált ki faluosztódás révén 1730-ban. Gyergyószentmiklóstól 9 km-re terül el, a 126-os megyei ut mentén. Gyergyócsomafalva Gyergyóalfalu és Gyergyóujfalu között terül el ott, ahol a Nagy-Somlyó vize a Marosba ömlik. A régi sóut Parajdról a Putna-hágón át a Somlyó vize mentén közelítette meg Csomafalvát.

Gyergyócsomafalva hársfái és gesztenyefái

Gyergyóújfalu és Gyergyóalfalu szorításában, a Délhegy előterében, ahol a Nagysomlyó-pataka a Marosba ömlik, ott települt Gyergyócsomafalva. A község tágas központjában épült a római katolikus templom, mellette sorakoznak a hársfák és a vadgesztenyefák. Ha beszélni tudnának,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Szent Péter és Pál katolikus templom - Gyergyócsomafalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc