Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Szigligeti Színház - Nagyvárad

Szigligeti Színház - Nagyvárad


A Fellner-Helmer bécsi tervezőintézet tervei alapján, 1899-ben kezdik el a színház építését neoklasszicista homlokzatú, neorokkokó belsejű stílusban.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A színház
A színház
A Szigligeti szinház
A Szigligeti szinház
A Szigligeti szinház megvilágitása
A Szigligeti szinház megvilágitása
A szinház előtti Bémer tér
A szinház előtti Bémer tér
Az Asztória szálloda és étterem a szinház előtti Bémer téren
Az Asztória szálloda és étterem a szinház előtti Bémer téren

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Szigligeti Színház Nagyvárad rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szigligeti Ede emlektabla Nagyvarad 2008
 • Ady Endre Nagyvarad 1993
 • Ady Endre emlekmuzeum
 • Garasos hid
 • Garasos hid emlektablaja Nagyvarad 2011

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Nosztalgia - Váradi tartózkodásom alatt egy nosztalgikus séta keretében, kicsit rázósan, de sikerült előkotorni a dobozocskát...

 • Átutazóban Nagyváradon 1 - Egy kis séta a központban, na meg láda keresés...

 • Váradi séta - A váradi láda-kereső séta második állomása... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc