Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Örök nyugalom

Örök nyugalom


A Bözöd és Gagy közötti vízválasztó gerincén van egy tanya, ahol valószínűleg a kommunisták által kitaszított emberek, családok éltek, akik ott helyben, a kert végében, temetkeztek is. A régi ház már romos, de az udvaron élet nyomai vannak, és a sír is gondozott.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A tanya 2
A tanya 2
A tanya 3
A tanya 3
Új épület a tanyán
Új épület a tanyán
Kertvégi sír
Kertvégi sír
Kilátás Gagy felé
Kilátás Gagy felé
780
780
Elhagyott ház?
Elhagyott ház?
A sír
A sír

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Örök nyugalom rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bozodi halomsirok
 • Reformatus templom Gagy
 • Szalmakalap Muzeum Korispatak
 • Reformatus templom Bozod
 • Siratofal Bozodujfalu

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Csendes, elhagyott hely

  Bözöd felől érkeztem, egy kocsit eléggé próbára tevő úton...
 • és békés õz

  Sajnos nem volt nalam leiras, es nam is emlekeztem pontosan, mivel reggel sietve indultam, es megegyezett idore Vasarhelyre kellett erjek, ezert nem volt idom alaposan keresgelni, de talalkoztam egy bekes ozzel, amelyik nagyon elvezte a fotozast, a kepet feltoltom...
 • Csendes tanya

  Megkerestük a gyerekekkel...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc