Pixel
Cycle Map, környékbeli, gyaloglásra és kerékpározásra alkalmas utak térképe

Botanikus kert - Marosvásárhely Rejtekhely - Kapcsolat - Bejelentkezés
 

Botanikus kert - Marosvásárhely

Botanikus kert - Marosvásárhely


A marosvásárhely botanikus kert a Somos-tető lábánál, az Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem területén található. Bejárata a pszichiátriai és gyermekklinika között van. A dendrológiai park 154 őshonos és tájidegen fának és cserjének ad otthont, a botanikuskertben, pedig 800 őshonos és egzotikus növényfaj látható.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

***

Néhány kép a Botanikus kert - Marosvásárhely képtárból:

Sétány 1
Sétány 1
Sétány 2
Sétány 2
Sétány 3
Sétány 3
Sétány 4
Sétány 4

Eljutottál erre a helyre, és különleges felvételeket sikerült készíteni? Töltsd fel a képeidet a rejtekhelyhez tartozó fotóalbumba!

***
Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Keressétek meg a Botanikus kert Marosvásárhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Lépjél be a virtuális kincskeresők titokzatos területére, és keresd meg a Rejtekhely-keresés Erdélyben geojátszótér itt elrejtett geodobozát!

A Rejtekhely-keresés Erdélyben android alkalmazása nagymértékben megkönnyíti a közeli turisztikai látnivalók azonosítását, a rejtekhelyek keresését, illetve a megtalálások bejelentését.

Rejtekhely android alkalmazás

Turisztikai látnivalók a közelben


Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem
Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem 0.29 km-re
A második bécsi döntést követően Kolozsvárott újraalakult a Ferenc József Tudományegyetem.
MOGYE Könyvtár
MOGYE Könyvtár 0.31 km-re
A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem könyvtára a Kapisztrán János és István király, ma Gheorghe Marinescu utca 38 szám alatt található. MOGYE Könyvtár Marosvásárhely
Kosárdombi forrás
Kosárdombi forrás 0.41 km-re
A marosvásárhelyi Kosárdombi forrás a Bükkös utca 12B számú tömbházzal szemben található.
Ortodox fatemplom
Ortodox fatemplom 0.42 km-re
RH3696 Ortodox fatemplom Marosvásárhely
Szerelmesek parkja
Szerelmesek parkja 0.44 km-re
RH1653 Szerelmesek parkja Marosvásárhely

Tudomásod van kevésbé ismert, szép és érdekes helyekről a közelben? Oszd meg velünk az információidat, és adj lehetőséget a többieknek is, hogy megismerhessék ezeket a helyeket!


Felhasználóink lehetőségei


 • Hozzászólás és bejelentés
 • Keresés kulcszóra és koordináták körül
 • Utolsó megtalálások és hozzászólások
 • Rejtekhelyek adatlapjának követése
 • Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen és listában
 • OSM, Katonai térkép, RGB ortófotó, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás
 • Gps koordináták több formátumban
 • Koordináták és segédpontok letöltése
 • Szeretnél hozzáférni a felsorolt lehetőségekhez? Az első lépés a regisztráció.


Néhány hozzászólás


 • Doboz a bokorban - Ellenőriztem ma ezt a rejteket...
 • Még egyszer - Tényleg kellemes és szép a hely a környéken, ugyhogy majd egy másik alkalommal majd szivesen visszatérek és megkeresem, ugy is van még más meg nem talált dobozom is a környéken...
 • Nem tudom - Talán Németkalap? Nem is tudom, én csak tisztázni szerettem volna, hogy ne legyen majd gond mikor mások keresik...
 • Rossz rejtekfotó törölve - Az igazi kérdés inkább az lett volna, hogy melyik rejtekhelyhez tartozik a fotó, ha nem ide? Mert át kellett volna helyezzem oda, így csak letöröltem, hogy itt ne zavarjon...
 • Sikerült eljutni a bemutatott helyre? Vagy csak egyszerűen hozzá szeretnél szólni, kiegészíteni a leírást? Meséld el nekünk a tapasztalataidat!A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói.