Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Komlósároki borvíz - Tusnádfürdő

Komlósároki borvíz - Tusnádfürdő


Délen Tusnádfürdőt a Komlósárok határolja, melynek baloldalán fakad a Komlósároki borvíz. A fürdőtelep déli végénél, a Komlósárok előtt, egy Stop feliratu tábla található az ut szélén. Aki nem tud románul, ez annyit jelent, hogy Megállj, itt rejtekhely van. Mellette kis betonhíd. A vaskorlát háta mögött pedig egy ösvény indul, mely levezet egészen a Komlósároki borvíz fedett forrásához.

Ez a borvíz nekem személyesen nem ízlett annyira, de az is lehet valakinek pont ez tetszik. A hely igazi rejtett helyszín, a helybelieken kivül kevesen ismerik. Aki személygépkocsival érkezik, pár méterrel odébb, az út túlsó oldalán parkolhat, a nagy Tusnádfürdő felirat mellett....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Komlósároki borvíz Tusnádfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Komlosaroki alsoborviz
GK Hotel Szent Kristof
Rudi forras
Mikes es Apor forras

Hozzászólások
Pixel
Árokban...
Új geodoboz a forrásnál...
EKE-tábor 2015...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc