Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Oratorony Szent Mihaly templom
Szervatiusz muzeum
Kariatidak Pap haz
Farkas utcai reformatus templom

Hozzászólások
Renoválás alatt...


Tükör utca - Kolozsvár

Tükör utca - Kolozsvár


A Tükör utca, ma Iuliu Maniu, nyugati része a XIX. században épült, eklektikus stílusban. A tervezők Haussmann Párizs újjáépítéséhez kidolgozott tervéből inspirálódtak.

Az utca Főtér felőli bejáratának két oldalán található két épület egykor teljesen egyforma volt, innen a Tükör utca elnevezés.

Sajnos, ez a hasonlóság mára már megszűnt, ugyanis a bal oldali épület üresen áll, a jobb oldali épületet ezzel szemben felújították. A bal oldali épület régi ablakait a régi...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Tükör utca - Kolozsvár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc