Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Tamasi Aron sirja
Katolikus templom Nyikomalomfalva
Katolikus templom Szekelyszentlelek
Reformatus templom Kecset

Hozzászólások
Puhányok...
Kereszt helyett csak pálinka...
Ezt nem nézhetem tovább ;-)...


Tau - a ferences kereszt

Tau - a ferences kereszt


A Tau a görög ábécé 19., a héber ábécének pedig az utolsó betűje. Az írásbeliség kialakulásával a személyt, illetve nevét helyettesítő írásjel lett. Assisi Szent Ferenc a Tau jelet használta iratokat hitelesítő aláírásként levelei végén, és ezt festette a Ferences rendi szerzetesek celláinak falára. A Tau formája olyan, mint a kereszt. Jele a bűnbánatnak, a Krisztusban megújult életnek, a kiválasztottságnak, és a küldetésnek.

A bejelentés időpontja: 2013 augusztus 24
A rejtés típusa: Geotojás

A geotojás nem a megadott koordinátákon található! Csak valahol a közelben....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Tau - a ferences kereszt rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc