Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Erdőben - Vármező

Erdőben - Vármező


Vármező valamikor egy piciny falucska volt, de a környék adottsága folytán ma már híres nyaralóhellyé változott. Megközelíthető Szováta irányából Nyárádremete felé, 14 km. A megyei út kátyús viszont a faluba vezető mintegy 5 km-es útszakasz felújított és jól közlekedhető sőt megéri végigmenni rajta! Hogy miért? A pisztrángok miatt! Vármezőre mindenkinek érdemes betérnie, aki szereti a pisztrángot.

A pisztrángot pedig nem szeretni annyit jelent, hogy az illető vagy vegetáriánus, vagy valamiért halfóbiája van. Hasonlóképpen ahogyan a Tokaji Aszú a  királyok bora, úgy a pisztráng a királyok hala. Ráadásul Vármezőn valami utánozhatatlanul finoman készítik el, különösen panírban. A halászcsárdánál választhatunk, hogy saját...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Tönkrement vadles
Tönkrement vadles
Koponya
Koponya
Csontok
Csontok

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Erdőben Vármező rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Varmezo
 • Katolikus templom Varmezo
 • Tunderek forrasa
 • Varhegy
 • Egerfas to

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Ez megúszta

  Ez a láda alig-de megúszta az erdőirtást...
 • Husveti dobozok

  Konnyen ment, hamar megkerult...
 • Csontok nélkül

  Az elázott utat megtaláltam...
 • Eső után az erdőben, csontok között

  Az előző este esett az eső, az erdőben kialakított, kialakult utakon, vízmosásokban sár volt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc