Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Varmezo
Katolikus templom Varmezo
Tunderek forrasa
Varhegy

Hozzászólások
Ez megúszta...
Husveti dobozok...
Csontok nélkül...


Erdőben - Vármező

Erdőben - Vármező


Vármező valamikor egy piciny falucska volt, de a környék adottsága folytán ma már híres nyaralóhellyé változott. Megközelíthető Szováta irányából Nyárádremete felé, 14 km. A megyei út kátyús viszont a faluba vezető mintegy 5 km-es útszakasz felújított és jól közlekedhető sőt megéri végigmenni rajta! Hogy miért? A pisztrángok miatt! Vármezőre mindenkinek érdemes betérnie, aki szereti a pisztrángot.

A pisztrángot pedig nem szeretni annyit jelent, hogy az illető vagy vegetáriánus, vagy valamiért halfóbiája van. Hasonlóképpen ahogyan a Tokaji Aszú a  királyok bora, úgy a pisztráng a királyok hala. Ráadásul Vármezőn valami utánozhatatlanul finoman készítik el, különösen panírban.

A halászcsárdánál választhatunk,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Erdőben - Vármező rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc