Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Lobogó medence és Szemvíz-forrás - Hargitafürdő

Lobogó medence és Szemvíz-forrás - Hargitafürdő


Az utóbbi pár évben látványosan felújult és megszépült Hargitafürdő. Kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosít, úgy télen, mint nyáron.

Sok borvízforrása közül az egyik legfinomabb a Szemvíz-forrás, amit érdemes felkeresni, valamint annak környékét, a Lobogó-medencét, és a nem messze található szépen felújitott kápolnát, árnyas, meghitt kicsi kertjével....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Pad
Pad
Medence
Medence
Buborékok
Buborékok
Idézet
Idézet
Szemvíz-forrás
Szemvíz-forrás
Csorgó
Csorgó
A forrás vegyi összetétele
A forrás vegyi összetétele
Motívum
Motívum
A forrás
A forrás
Összetétel
Összetétel
Kápolna
Kápolna
A kápolna udvara
A kápolna udvara

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Lobogó medence és Szemvíz-forrás Hargitafürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Vallato Hargitafurdo
 • Piricske forras Csipike sipalya
 • Balu kalandpark
 • Kaolinbanya Hargitafurdo
 • Banyanyilas Hargitafurdo

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Speciális

  Speciális hely mellett, spéci doboz a POI helyett...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc