Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Sziklakilato Nedves patak
Sziklafal Gyongyos-patak
Tiha teto
Gyongyos patak vizesesei

Hozzászólások
Május...
Én május közepére gondoltam...
Még márciusban?...


Tiha-vízesés - Nedves-patak - Ratosnyai Tiha völgye

Tiha-vízesés - Nedves-patak - Ratosnyai Tiha völgye


A Tiha-vízesés a Kelemen Nemzeti Parkban található. A nyolc méter magas vízesés a Nedves-patak, románul Paraul Umed völgyében van, kb. 400-500 méterrel a Gyöngyös-patakba ömlő Nedves-patak torkolatától.

Én Ratosnyáról indultam felfelé a Ratosnya völgyén a kék kereszt turistajelzést követve. Kb. 6 km után jobbra tértem az épülő gátat és tavat kikerülő útra. Az út kb. 100 méteres szintkülönbség után többé-kevésbé szinten halad megkerülve minden kisebb-nagyobb völgyet míg újra találkozik a völgyben futó...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Tiha-vízesés - Nedves-patak - Ratosnyai Tiha völgye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc