Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
SZNM 3 Nyujtod
Katolikus templom Kezdiszaszfalu
SZNM 2 Lemheny
Katolikus kapolna Kezdisarfalva

Hozzászólások
Felso Haromszeki portyan 2...
Mező szélén...


Nyujtódi panoráma

Nyujtódi panoráma


A rejtekből kikandikáló doboznak, ami nem a szégyentől süllyed bele a rejtekbe, hátat fordítva, a Perkőtől a Lemhény és Almás közti Szent Mihály-hegyig ellátsz.

Nyujtód 1332-ben plébániatemplommal rendelkezett, a pápai tizedjegyzék Nachtondnak írja a nevét. A templomot a gótikus korban felújították, s a régi, román kori szentély helyett gótikus szentélyt építettek. A romlásnak indult templom javíttatását Dónáth, nyújtódi birtokos vállalta azzal a feltétellel, hogy reformátusok lesznek. Apor Lázár...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Nyujtódi panoráma rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc