Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bányaüreg - Gyepü-patak

Bányaüreg - Gyepü-patak


A Csíkszereda - Székelyudvarhely közötti országút északi oldalában, nagyon közel ahhoz a kanyarhoz, ahol a Gyepü-patak átfolyik az országút alatt, egy felhagyott bányaüreg található. A mesterséges bányaüreg hossza kb. 50 méter, a járat hirtelen végződik.

Bár a bejárata eléggé feltöltödött, bent viszonylag kényelmesen, felállva lehet haladni. Fényforrásra szükség van. A belsejében néhány sörösdoboz arról tanúskodik, hogy a környékbeliek ismerik az üreget. Ha valakinek több információja van a bányajáratról, kérem ossza meg velünk....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély kirándulóhelyei

Keressétek meg a Bányaüreg Gyepü-patak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Regi kokereszt Gyepu patak
Punkosdi rozsa a Hargitan
Kalibasko Gyermekvilag
Opalbarlang

Hozzászólások
Pixel
Lyuk...
Kiruly IV...
Jó nagy róka...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc