Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sólyomkő-kilátó - Gorzafalva

Sólyomkő-kilátó - Gorzafalva


Az Aknavásár közelében levő Gorzafalva feletti hegyoldalon homokkő sziklák találhatók. A helyet a helybéliek Sólyomkő néven ismerik. A Bákó megyei Gorzafalva nem tévesztendő össze a Kovászna megyei Ojtozteleppel, mindkettő román elnevezése Oituz. A rejtekhely megközelítése a műút melletti szőlősökön keresztül lehetséges.

Időpont: 2013 október 27Az újrarejtés időpontja: 2014 október 30 A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz, pet előforma...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
5273
5273
5264
5264
5265
5265
5266
5266
5267
5267
5268
5268
5269
5269
5270
5270
5271
5271
Az ösvény
Az ösvény

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Sólyomkő-kilátó Gorzafalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Solyomko teto
 • Kalapos ko
 • Koeroditmeny Solyomko
 • Kicsi koust Solyomko
 • Nagy koust Solyomko

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Kőszínpad

  Különleges kőalakzatokkal tűzdelt körutat köszönhetünk a játékvezetőnek...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc