Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám

Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám


A Bodzavámról kifele vezető úton a vámház romjait elhagyva az a völgyben jobbra felefele haladunk. Megcsodáljuk a Nagy-üvöltőt és a mészkőalakzatokat, majd továbbmegyünk  és a következő letérőnél balra tartva elérjük a kis vízesést.

Ide már emberkéz is bedolgozott sajnos, befoglalták a forrásokat, de a patakmeder gyönyörű. A nézelődésnek egy népes kutyacsapat megjelenése vetett véget. Bodzavám déli végéből az út a Nagy-Bodza patak mentén vezet. A faluból leérve egy útelágazáshoz érünk, ahonnan a jobb oldali út a Súgó- vagy Malompatak völgyén megy fel...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A források
A források
A források 1
A források 1

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kis-Üvöltő-patak vízesése Bodzavám rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Rakodo forrasok
 • Rakodo forrasok ujratoltve
 • Kalvaria domb Bodzavam
 • Erod Bodzavam
 • Esztena nyereg

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Forrás

  Itt sem boldogultam GPS nélkül...
 • Mésztufa

  Nagyon tetszett a mésztufa formája, színe, a rajta csörgedező, szétterülő kristálytiszta vízzel...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc