Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám

Kis-Üvöltő-patak vízesése - Bodzavám


A Bodzavámról kifele vezető úton a vámház romjait elhagyva az a völgyben jobbra felefele haladunk. Megcsodáljuk a Nagy-üvöltőt és a mészkőalakzatokat, majd továbbmegyünk  és a következő letérőnél balra tartva elérjük a kis vízesést.

Ide már emberkéz is bedolgozott sajnos, befoglalták a forrásokat, de a patakmeder gyönyörű. A nézelődésnek egy népes kutyacsapat megjelenése vetett véget.

Bodzavám déli végéből az út a Nagy-Bodza patak mentén vezet. A faluból leérve egy útelágazáshoz érünk, ahonnan a jobb oldali út a Súgó- vagy Malompatak völgyén...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély Székelyföld látnivalói

Keressétek meg a Kis-Üvöltő-patak vízesése Bodzavám rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Rakodo forrasok
Rakodo forrasok ujratoltve
Kalvaria domb Bodzavam
Erod Bodzavam

Hozzászólások
Pixel
Forrás...
Mésztufa...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc