Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gyalogos híd és komp - Mezőszentmargita

Gyalogos híd és komp - Mezőszentmargita


Kerelő és Mezőszentmargita között a Maroson csak egy gyalogos híd vezet át. Akik autóval akarnak átkelni, két lehetőség közül választhatnak: kerülnek néhány kilométert a Kerelőszentpál és Magyardellő között épült új hídig, vagy átkelnek a gyalogoshíd melletti kompon.

A jelenlegi komp 2012 májusától közlekedik itt a két part között. Előtte itt egy kisebb komp volt, az meg Kerelőszentpál és Magyardellő között közlekedett. A kompot főleg járművek és a teherrakományok szállítására használják.

A Maros partjai között kifeszített vezető drótkötélhez két állítható...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Gyalogos híd és komp Mezőszentmargita rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Maria kapolna Kereloszentpal
Haller kastely Kereloszentpal
Katolikus templom Kereloszentpal
Malomfalva

Hozzászólások
Pixel
Néhány óra eltérés...
Csodák csodája, elsőnek találtam meg...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc