Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Nagy Murgo alatt a Hatodon
Nagy Murgo
Hatod teto
Tolgyfa a Nagy Murgo alatt

Hozzászólások
Előkerült...
Egy forgalmas borviz...
Függőhíd...


Bedő-borvíz - Mikóújfalu

Bedő-borvíz - Mikóújfalu


Mikóújfalu fő forrása a Bedő-borvíz, egyben a környék legismertebb forrása. Az öregek szerint mára már gyengült a borvíz ereje, pezsgése enyhült, de még mindig finom íze van. A Bedő-forrás az Olt folyótól nagyjából 100 m távolságra található Mikóújfalu fele, az Olton átívelő közúti hídtól kb. 300 m távolságra észak felé.

A helyiek a Bedő-forrást Mikóújfalu felől közelítik meg, egy meredek, kanyargós ösvényen. Az átutazók inkább a Barót felé vezető út mellett állnak meg, majd az Olt fölötti hídacskán keresztül jutnak el a forráshoz. A forrás jelenleg ki van építve, kővel kirakott várakozótérrel, és beton tetővel van ellátva. A borvíz két...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Bedő-borvíz - Mikóújfalu rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.02 másodperc