Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hosszúvontató-itató - Csíkszépvíz

Hosszúvontató-itató - Csíkszépvíz


A Hegy útja közvetlen közelében, egy rendezett forrás található, a Hosszúvontató-forrás és itató. Mellette fából ácsolt, asztalból és padokból álló, fedetlen pihenőhely.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Jelzőtábla
Jelzőtábla
Asztal és padok
Asztal és padok
Rendezett forrás
Rendezett forrás
A víz élet
A víz élet
Itató
Itató
A vigasztaló kutyus
A vigasztaló kutyus
Virágoskert
Virágoskert
Hosszúvontató-itató
Hosszúvontató-itató
Itthon vagyok
Itthon vagyok

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hosszúvontató-itató Csíkszépvíz rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kicsi Poganyhavas
 • Szent Laszlo kove
 • Szent Laszlo emlekhely
 • Nagy Pajszo teteje
 • Pogany havas

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Sajnos

  Ez volt a második állomásunk a Szent László Emlékhely fele...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.08 másodperc