Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Fortyogófürdő - Székelypetőfalva

Fortyogófürdő - Székelypetőfalva


Székelypetőfalva határában található Fortyogófürdőnek már az 1800-as években nagy látogatottsága volt. Nemcsak a környékről, de messzi tájakról is fogadta a reumatikus bántalmakra panaszkodókat, ugyanis a régi öregek szerint a pezsgő víz csodaszerként hatott ezekre a nyavalyákra.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Helytörténet 1
Helytörténet 1
Útbaigazítás
Útbaigazítás
Helytörténet 2
Helytörténet 2
A feredő
A feredő
Nyírfák árnyékában
Nyírfák árnyékában
Plugor Sándor grafikája
Plugor Sándor grafikája
A notesz jkgábor bejegyzésével
A notesz jkgábor bejegyzésével
Borvízforrás a falu határában
Borvízforrás a falu határában
Bio pecsenye
Bio pecsenye
Gulyás alap
Gulyás alap

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Fortyogófürdő Székelypetőfalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Katolikus templom Szekelypetofalva
 • Haranglab Hatolyka
 • Hatolykai temeto
 • Negy haz
 • Reformatus templom Kezdimartonfalva

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A doboz a helyén

  Baráti körben egész napos programunk volt ezen a kellemes, hűvös helyen, mely kis oázisként szolgál a nagy hőségben...
 • Feredő

  Ez az a doboz, amelyiket már messziről látni véljük...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.23 másodperc