Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Papláz - Lövéte

Papláz - Lövéte


Régóta készültem egy dobozt rejteni erre a helyre, mivel gyakran megfordulok errefele, de bár a helyszín is szép, a kilátás is jó a környékre, közvetlenül a helyszín körül nem igazán akad megfelelő rejtek, ezért maradt a dolog. Viszont hogy felkerült az érdekes helyek listájára, nem hanyagolhattam tovább a dolgot.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kereszt a Paplázon
Kereszt a Paplázon
Ujraállított kereszt a Vargyaslázon
Ujraállított kereszt a Vargyaslázon
... és a régi
... és a régi
Mihez tartás végett
Mihez tartás végett
Vigyázat, harapás veszély!
Vigyázat, harapás veszély!
Ezt látja a doboz
Ezt látja a doboz

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Papláz Lövéte rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Ordogarok
 • Nadasszek
 • I. Vilaghaborus emlekmu Lovete
 • Lovetei suvadas
 • Szelterszfurdo

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Mező közepe

  Nem volt könnyű megtalálni a dobozt! Mindenhol majdnem egyforma faalakzatok...
 • Májális III

  Kirándulásunk harmadik állomása...
 • Emlékhely és elrettentő-tábla

  Eredetileg én jelentettem be a Paplázon található emlékhelyet érdekes helyként...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc