Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Marosvásárhelyi középkori vár

Marosvásárhelyi középkori vár


Ez az első multi-geodoboz Marosvásárhelyen. A 7 állomásos multi-rejtek Marosvásárhely központján, a Rózsák Terén vezet keresztül, a főtér deli végéből kezdődően, egészen a középkori várig.

Mindegyik állomáson megtudhatod/kiszámithatod a koordinátapárt a következő állomáshoz. A számok amiket használni kell, a szövegben úgy jelennek meg mind , , , , stb. de nem mindegyik szám kétjegyű szám! Minden állomáson, a kiszámított koordináták utolsó számjegyei NNN- és EEE-el vannak jelölve: N46°32.NNN' E024°33.EEE'.

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély és Székelyföld kirándulóhelyei

Keressétek meg a Marosvásárhelyi középkori vár rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Hangya-haz
Varoshaza Marosvasarhely
Rado haz
Oratorony Marosvasarhely

Hozzászólások
Pixel
Nagyon jó...
Re: Marosvásárhelyi középkori vár...
Re: Marosvásárhelyi középkori vár...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc