Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nagybaromlak

Nagybaromlak


Nagybaromlak 5 km-re fekszik Kiskapustól. 14. században épült, faerkélyes, román stílusú toronnyal ellátott erődtemploma van. Értékei a rácsos ajtó, a szines faoltár és a szép csillagboltozat.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Nagybaromlaki erődített templom
Nagybaromlaki erődített templom
Torony
Torony
Felirat
Felirat
3392
3392
Erődített templom
Erődített templom
A templom tornya 1
A templom tornya 1
A templom tornya 2
A templom tornya 2
A templom tornya 3
A templom tornya 3
Felirat
Felirat
Harang
Harang
Kilátás a toronyból
Kilátás a toronyból

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Nagybaromlak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Asszonyfalva eroditett temploma
 • Kisekemezo templom
 • Nagyekemezo var
 • Erodtemplom Nagyekemezo
 • Ivanfalva tava

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Még egy nagybaromlaki geodoboz - Megtaláltam nagybaromlakon a GC4HJVH jelzésü com-os geoládát az út másik felén (szemben a templommal)...

 • Megvan - Sajnos nem sikerült bejutni a falon belülre...

 • Nem sikerült bejutnom - Bár többször is próbálkoztam (a rejtés napján) és a közeli polgármesteri hivatalban biztosítottak, hogy hamarosan jön valaki, két óra várakozás után is, a templom zárva maradt számomra...

 • Megvan - Megtaláltuk... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc