Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Asszonyfalva eroditett temploma
Kisekemezo templom
Nagyekemezo var
Erodtemplom Nagyekemezo

Hozzászólások
Még egy nagybaromlaki geodoboz...
Re: Nagybaromlak...
Nem sikerült bejutnom...


Nagybaromlak

Nagybaromlak


Nagybaromlak 5 km-re fekszik Kiskapustól. 14. században épült, faerkélyes, román stílusú toronnyal ellátott erődtemploma van. Értékei a rácsos ajtó, a szines faoltár és a szép csillagboltozat.

1263-ban possessio Baromlak. 1305-ben villa Baromlak, 1357-ben Wurmloch, 1399-ben ismét Baromlak, 1415-ben Wurmlach, 1532-ben Wurremloch néven említik az oklevelek. 1357-ben plébániaként jelentkezik oklevélben, tehát ekkor plébániatemploma van. Geghard a plébános. 1414-ben Dávid a Szt. Péter templom plébánosa. 1484-ben Servatius a plébános. A templom építészeti...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Nagybaromlak rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc