Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sziklakapu - Havasgáldi-szoros

Sziklakapu - Havasgáldi-szoros


A Havasgáldi-szoros földrajzi bal oldalán, érdemes a sziklák között is barangolni. Egy jelzetlen ösvény is indul felfelé, ezen fel lehet jutni a sziklakapuhoz.

A járást nehezítik a kőfolyások, de a látvány megéri. Menetirányban, a hátunk mögött is érdekes barlangnyilások, sziklakapuk vannak.

A jelenlegi bő csapadékos időben még időszakos vízesést is lehet látni. Az ösvény keresztezi a piros háromszöggel jelzett turistaösvényt, ezen vissza lehet térni Modolesti falu...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély látnivalói

Keressétek meg a Sziklakapu Havasgáldi-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Sziklakurto Havasgaldi-szoros
Gombostu-szikla Havasgaldi-szoros
Havasgaldi szfinx
Havasgaldi szoros

Hozzászólások
Pixel
Utolsó a mai napra...
Rossz irányból megközelítve...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc