Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Ferences templom es kolostor
Szekelytamadt var
Reformatus templom Szekelyudvarhely
Varosi park Szekelyudvarhely

Hozzászólások


Üldözöttek, áldozatok emlékműve - Székelyudvarhely

Üldözöttek, áldozatok emlékműve - Székelyudvarhely


A város főterének északi részén, a Ferences templom mellett található. Az emlékmű egyszerű, de elgondolkodtató. Széttört rácsdarabokon a nyitott bilincs és lánc található.

Székelyudvarhelyen a kommunista diktatúra és a második világháború áldozataira emlékező emlékművet a Volt Politikai foglyok Szövetségének kezdeményezésére 1996. december 18-án avatták fel. A szobor Bocskay Vince szovátai szobrászművész alkotása.

Minden évben Október 23-án, Székelyudvarhelyen, az '56-os emlékműnél, a déli harangszó...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Üldözöttek, áldozatok emlékműve - Székelyudvarhely rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc