Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Reformatus templom Nyaradselye
Kendo regi sirkovei
Reformatus templom Kendo
Reformatus templom Nyaradmagyaros

Hozzászólások
Karbantartás...
Antenna...
A geodobozhoz nem lehet hozzáférni...


Suvadás - Nyárádselye

Suvadás - Nyárádselye


Nyárádselyéből közelítettem meg a suvadást. A katolikus templom irányából vágtam bele a suvadás kelős közepébe. Túrabot nélkül senkinek sem ajánlom. Nagyon csúszós és meredek. Sűrű aljnövényzet borítja a völgyeket, néhol felgyűl a víz és nádas is található. Egy-egy oldal áthatolhatatlan cserjés, akácos. A suvadás peremén még sírkövek találhatók.

Könnyebben megközelíthető a református templommal szemben levő úton, mely elvezet a falu széléig. Itt egy négyes elágazás van. A kelet felé tartó földút kb. 120 méter után délre kanyarodik, majd 100 méter után újra kelet felé majd megint dél felé. közvetlenül a suvadás keleti oldalánál vezet el.

A suvadás valamikor...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Suvadás - Nyárádselye rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc