Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Holcmány

Holcmány


Holcmány Nagyszebentől 25 km-re fekszik. 13. századi erődtemplomának értékei a bejárati kapu, a rajta levő festett szoboralakokkal, valamint a 250-300 éves működő óraszerkezet.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A holcmányi templom felé 2
A holcmányi templom felé 2
Bejárat
Bejárat
Torony órával
Torony órával
Az erődítmény falai
Az erődítmény falai
Kaputorony
Kaputorony
Erődítmény
Erődítmény
Toronytetők 1
Toronytetők 1
Tornyok
Tornyok
Torony a fal mögött
Torony a fal mögött
Félbástya
Félbástya

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Holcmány rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Rothberg Veresmart vara
 • Oltszakadat
 • Veresmart templom
 • Vurpod
 • Szaszujfalu

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Sajnos

  Nem találtam meg geodobozt, csak a köfalat, az esetleges rejtekkel...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.10 másodperc