Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mocsárvidék Lempes és Olthíd között - Szászhermány

Mocsárvidék Lempes és Olthíd között - Szászhermány


Az Olt árterületén érdemes a mezei uton kalandozni. A vizenyős réteken rengeteg tavaszi virágot csodálhatsz. A forrás mellett kápolnára emlékeztető tábla. Vajon mi lehetett itt?

Időpont: 2013 03
A rejtés típusa: Hagyományos geodoboz...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Túrák

Keressétek meg a Mocsárvidék Lempes és Olthíd között Szászhermány rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Veczerko Erosd
Evangelikus erodtemplom Szaszhermany
Szaszhermany mocsarai
Barcaszentpeter Tatarvar

Hozzászólások
Pixel
Ahol meg nem jartam...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc