Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Mocsárvidék Lempes és Olthíd között - Szászhermány

Mocsárvidék Lempes és Olthíd között - Szászhermány


Az Olt árterületén érdemes a mezei uton kalandozni. A vizenyős réteken rengeteg tavaszi virágot csodálhatsz. A forrás mellett kápolnára emlékeztető tábla. Vajon mi lehetett itt?

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Mocsárvidék Lempes és Olthíd között Szászhermány rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Veczerko Erosd
 • Evangelikus erodtemplom Szaszhermany
 • Szaszhermany mocsarai
 • Barcaszentpeter Tatarvar
 • Csokas vara

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Ahol meg nem jartam

  A kivancsisag vezerelt el ide, es igen is nagyon erdekes volt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc