Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Nagy Laji dombja - Csíkzsögöd

Nagy Laji dombja - Csíkzsögöd


Nagy Laji dombja közismert helynév a csíkszeredaiak számára. A nevezetes domb Csíkzsögöd és Csíkszereda határán fekszik, jelenleg a Megyei Kórház, valamint a Harvíz szögesdróttal elkerített létesítménye található rajta. A rejtekhely megközelíthető a kórház háta mögötti teniszpályától indulva, a kerítés melletti ösvényen. Vagy Csíkzsögöd felől a Kismező utcán keresztül.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Ráközelítve
Ráközelítve
Csíkzsögöd
Csíkzsögöd
Köves-tető
Köves-tető
Nyári munka
Nyári munka
A sárga emberke
A sárga emberke
Sziklás oldal 1
Sziklás oldal 1
Sziklás oldal 2
Sziklás oldal 2
Sziklás oldal 3
Sziklás oldal 3
Sziklás oldal 4
Sziklás oldal 4
Sziklás oldal 5
Sziklás oldal 5
Sziklás oldal 6
Sziklás oldal 6

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Nagy Laji dombja Csíkzsögöd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Miko kuria Csikzsogod
 • Romai katolikus templom Csikzsogod
 • Nagy Imre keptar
 • Zsogodi regi temeto
 • Torvenyszeki palota Csikszereda

 • Hozzászólások

  Pixel
 • A dombon

  Nehéz volt ráakadni a kicsi sárga emberkére a nagy oldalban, de csak addig amig nem a megfelelő gödörben kerestem, utána ment minden mint a karikacsapás...
 • Kerekecske dombocska

  Megkerestük a Nagy Laji dombját, meglett a sárga emberke is, az összes sziklarajzzal együtt, és persze a doboz is...
 • Nagy Laji dombja

  Csíkszeredában töltött egyik hétvégénk alkalmával kerestük fel a Nagy Laji dombját...
 • Jópofa

  Nem is tudtam, hogy ilyen komoly sziklarajzok vannak itthon nálunk...
 • Sárga emberke

  Észrevettük az új rejtéseket és úgy döntöttünk ezt nem hagyhatjuk ki...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc