Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Macska-szfinx - Bucsecs-hegység

Macska-szfinx - Bucsecs-hegység


Macska-szfinx - Bucsecs-hegység

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A kőcica
A kőcica
...
...
Árnyékban
Árnyékban
Macska-szfinx - 1
Macska-szfinx - 1
Macska-szfinx - 2
Macska-szfinx - 2
Macska-szfinx - 3
Macska-szfinx - 3
Macska-szfinx - 4
Macska-szfinx - 4
Macska-szfinx - 5
Macska-szfinx - 5

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Macska-szfinx Bucsecs-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Panorama a Sugariilor volgy felett
 • Panorama Szarvas volgye
 • Torok mecset
 • Omul csucs
 • Baba Mare csucs

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Cica

  Ez tényleg egy különleges sziklaalakzat...
 • Megkövült Disneyland

  A Caraiman-kereszttől folytattuk utunkat az Omul csúcs fele, mikor útközben Erózió Kiváló és Érdemes művész újabb munkájába botlottunk, amilyenekkel tele van a Bucsecs-hegység...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc