Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Borziatelep tava

Borziatelep tava


Borziatelep mellett egy sziklafal tövében található egy tó. Valamikor a vasútról is látható volt, de mára már a tó körül eléggé felnőttek a fák és a bozót. A tó mellett sátorozásra alkalmas hely is található, de ajánlott a helyiektől engedélyt kérni. A sziklafalat a 80-90-es években még gyakran használták sziklamászásra. A környéken állítólag, zsomboly is (Kati-zsomboly) található.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Borziatelep tava 2
Borziatelep tava 2
Borziatelep tava 3
Borziatelep tava 3
Borziatelep tava 4
Borziatelep tava 4
Borziatelep tava 5
Borziatelep tava 5
Borziatelep tava 6
Borziatelep tava 6
2332
2332
A felső ösvényről nézve 1
A felső ösvényről nézve 1
A felső ösvényről nézve 2
A felső ösvényről nézve 2
8663
8663
Sziklaüreg
Sziklaüreg
Az ősz színei 1
Az ősz színei 1
Az ősz színei 2
Az ősz színei 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Borziatelep tava rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Vig Albert kove Galonya
 • Panda ko
 • Mosogep Dedabisztra
 • Egykori mosogep Bisztra volgye
 • Varszikla Bisztrapataka

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Egy kis nosztalgia

  Fontos hely ez számomra, mert egy barátomnak hétvégi háza van Borziatelepen és sokszor jártam meg a környéket...
 • Havazas

  Miutan leszalltunk a vonatrol, ez volt az elso megkeresendo doboz...
 • Csodálatos őszi színek

  Miután megtaláltam a Bisztra völgyében, a mosógépnél elrejtett geodobozt, folytattam az utamat a Maros völgyén felfelé...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc