Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Bunker 4 - Szalárd

Bunker 4 - Szalárd


A Szerecsen-sziklák a Maros szoros egyik feltűnő érdekessége. Az országútról mindkét irányból jól látható. A sziklák peremén második világháborús lövészárokrendszer húzódik végig, sziklába vésett menedékhellyel, lőszerraktárral.

A sziklába vésett bunker ma is kitűnő állapotban van. Egy embermagasságú folyosó vezet be a sziklafülkébe. A bunker melletti sziklakilátóról jól látható a Maros völgye....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Bunker 4 Szalárd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Bunker 3 Szalardtelep sziklai
Nagy bunker Szalard
Bunker 2 Szalard
Bunker 1 Szalard

Hozzászólások
Pixel
Üres a 4x7...
Dobozcsere...
Érdekes egybeesések...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.02 másodperc