Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Tosaroki barlang
Balazs-csucs
Hegyes csucs
Hegyes - Nagy Boglyako

Hozzászólások
Az enyészet útján ...


La Radu mosógép - Tósarok

La Radu mosógép - Tósarok


A főútról Zsedántelek felé kell letérni. Tósarok települést elhagyva, ahol a Radu patak a Zsedán patakba torkollik, megpillantjuk az egykor virágzó La Radu fogadó öreg mosógépét. Kiskocsival is megközelíthető. Itt kezdődik a különös hangulatú, eldugott, szétszórt tanya-világ.

Ha ezt is meg akarjuk ismerni, a fogadótól egy km-re, egy keresztfánál jobbra térünk a Zsedán patak mellékágán, és félórás gyaloglás után a Balázs-nyakba érünk. A főgerincen Hegyes-havas vagy a Pongrác-tető érhető el, esetleg leereszkedhetünk Gyergyótölgyesbe. Mi Hegyes felé indultunk el, abban a reményben, hogy megpillantjuk a Csalhót,...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a La Radu mosógép Tósarok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc