Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


La Radu mosógép - Tósarok

La Radu mosógép - Tósarok


A főútról Zsedántelek felé kell letérni. Tósarok települést elhagyva, ahol a Radu patak a Zsedán patakba torkollik, megpillantjuk az egykor virágzó La Radu fogadó öreg mosógépét. Kiskocsival is megközelíthető. Itt kezdődik a különös hangulatú, eldugott, szétszórt tanya-világ.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Mosógép 1
Mosógép 1
Mosógép 2
Mosógép 2
La Radu fogadó
La Radu fogadó
Tósaroki ősz
Tósaroki ősz
Balázs nyaka
Balázs nyaka
Öreg mosógép - 1
Öreg mosógép - 1
Öreg mosógép - 2
Öreg mosógép - 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a La Radu mosógép Tósarok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Tosaroki barlang
 • Balazs-csucs
 • Hegyes csucs
 • Hegyes - Nagy Boglyako
 • Vit havas

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Az enyészet útján

  Műút vezet már a mosógépig, mely fájdalmasan leromlott 2014 óta...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.07 másodperc