Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kiépített forrás - Magyarpeterd

Kiépített forrás - Magyarpeterd


Szent László kútját keresve, Tordatúr közelében, a Koppánd felől Magyarpeterdre vezető út felett egy kiépített forrást láttam.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
8127
8127
Kiépített forrás
Kiépített forrás
8129
8129
8131
8131
8132
8132
Háttérben az autópálya
Háttérben az autópálya
8134
8134
8135
8135
Az út alatti gazdaság
Az út alatti gazdaság
8137
8137
Vájú - 1
Vájú - 1
Vájú - 2
Vájú - 2

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kiépített forrás Magyarpeterd rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Szent Laszlo kutja Magyarpeterd
 • Kocsorgo Koppand
 • Turi hasadek nyugati oldal
 • Turi hasadek vasalt osveny
 • Magyarpeterd

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Nem hinném, hogy tévedtem

  Nem tudom, hogy a tévedés címszóval a panzióra, vagy rám utalsz...
 • Tévedés

  A panzióban, ahol a szállásom volt ezt a forrást mondták, mint a Szent László forrás...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc