Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


A barcarozsnyói vár - trekkingklub

A barcarozsnyói vár - trekkingklub


Brassótól délnyugatra, a Vidombák-patak partján fekszik Barcarozsnyó, a szász mezőváros. A város keleti részén található a 150 méter magas Várhegy. Ennek tetején épült a szabálytalan alaprajzú, kelet-nyugat irányban elnyúló barcarozsnyói vár. Két lehetőség közül választhatunk a várba való feljutáshoz. Az egyik egy jelenleg épülőfélben levő kocsiút, a másik pedig a város főteréről induló meredek, lépcsőfokokkal ellátott ösvény.

A barcarozsnyói vár

A vár délkeleti felében található a felvonható védráccsal ellátott bejárat, a felette emelkedő kaputorony és az előtte levő felvonóhíddal megerősített külső védmű. A keleti fal középső részén egy ötszögű, külső védőtorony található, az északi végén pedig egy négyszögletes...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a A barcarozsnyói vár trekkingklub rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Barcarozsnyo vara hangyalka
Oslenypark Barcarozsnyo
Fundata volgyi barlang
Poganyok templomocskaja

Hozzászólások
Pixel
Diakeveimre vissza......
Re: A barcarozsnyói vár...
Re: A barcarozsnyói vár...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc