Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kőerődítmény - Sólyom-kő - Gorzafalva

Kőerődítmény - Sólyom-kő - Gorzafalva


A Sólyomkő-tetőről nyugat felé beereszkedve az oldalon, egy érdekes kőerődítményre bukkantam. Értesüléseim szerint első világháborús katonai létesítményről van szó. A kis erődítménynek van egy alsó és egy belső fala, kőlépcsője, és belső udvara. A mai naptól kezdve a várudvar már kincset is rejteget.

Egy érdekes, hangulatos hely, amely része lehet egy Sólyomkő-körtúrának, a következő útvonalon: Sólyomkő-kilátó - Sólyomkő-tető - Kőerődítmény - Kicsi kőüst - Nagy kőüst - Kalaposkő - Sólyomkó-kilátó. ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túracélpontok

Keressétek meg a Kőerődítmény Sólyom-kő Gorzafalva rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Kicsi koust Solyomko
Madonna es a Szornyeteg
Solyomko teto
Kalapos ko

Hozzászólások
Pixel
Kővár...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.02 másodperc