Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Peleskóca nyerge felé - Radnai havasok

Peleskóca nyerge felé - Radnai havasok


Ha mar az Unokon (2279 m) vagy, nem hagyhatod ki a Peleskoca nyerget sem. Mert ez nem mas, mint egy erdekes lemenetel a csucsrol, a glacialis, csodaszep Lala tavak iranyaba. Van itt meg cirbolya fenyo boven, kuszoval karoltve.

Csodalatos egy hely ez. De jo, hogy meg van itt ranger is, aki ahogy elmondta nekunk, elegge szeles a hata, hogy egyedul is felvegye a harcot a kuszo-fenyo egetokkel. Ez egy alomvilag volt itt valamikor (jartam itt mar 1978-ban, es 1981-ben is), ami sajnos lassan szertefoszlik, a sok terep-jargany miatt. Nyomul elore a civilizacio, a penz....

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdélyi túrák

Keressétek meg a Peleskóca nyerge felé Radnai havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Unoko
Nagy Lala-to
Gargalo csucs
Aranyos-Beszterce forrastava

Hozzászólások
Pixel


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc