Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hideg-kút - Borospataka

Hideg-kút - Borospataka


A Hideg-kút tulajdonképpen a Boros-patak forrása, ez utóbbi a Tatros-folyóba ömlik. A Boros-patak völgyében terül el Borospataka, mely Gyimesközéplokhoz tartozó település. Innen lehet a legkényelmesebben megközelíteni a helyet, egy több mint 8 km hosszú erdei úton.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Vályúrendszer - 1
Vályúrendszer - 1
Vályúrendszer - 2
Vályúrendszer - 2
Hétvégi ház
Hétvégi ház
Téli táj
Téli táj
Márciusban még igazi tél van itt
Márciusban még igazi tél van itt

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Hideg-kút Borospataka rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Apa-havas
 • Emlekkereszt 2 orosz katona Lokut teteje
 • Emlekkereszt 2 magyar honved Lokut teteje
 • Emlekkereszt 1 magyar honved Lokut
 • Gyimesi hatarkovek

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Ez tényleg hideg

  Elsőnek találtuk meg a dobozt, ezen a lélegzetelállító, mesebeli fennsíkon...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc