Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Régi zsidó temető - Gyimesközéplok

Régi zsidó temető - Gyimesközéplok


Régi zsidó temető - Gyimesközéplok

Időpont: 2015. március 1. Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Hidegség
Hidegség
Felhők
Felhők
Régi zsidó temető
Régi zsidó temető
A temető bejárata
A temető bejárata
Gondozatlan temető
Gondozatlan temető

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Régi zsidó temető Gyimesközéplok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bunkerek az Arpad vonalon
 • Buha-patak hidja
 • Nemet katona emlekkeresztje Bilibokszer
 • Gyimeskozeplok
 • Rudolf Stuter bajor katona sirja

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Apró temető

  A doboz a helyén van, és megtalálta jkgabor is! Az apró temető valóban teljesen el van hanyagolva...
 • Gondozatlan temető a hegygerincen

  Közel a hidegségi letérőhöz, a vasúti őrházzal szemben parkoltam...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc