Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Domokos Pál Péter szobor - Csíksomlyó

Domokos Pál Péter szobor - Csíksomlyó


Bodó Levente alkotásai I.

Csíksomlyón minden évben megtartják az Ezer Székely Leány napját. 1998 július 5-én leplezték le az ünnep egykori kezdeményezőjének, Domokos Pál Péternek az egész alakos szobrát. A szobor 260 cm magas, másfélszeres életnagyságú, Bodó Levente szentegyházi szobrászművész alkotása.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Domokos Pál Péter
Domokos Pál Péter
Szent Isvén plakett
Szent Isvén plakett
Első bejegyzés
Első bejegyzés
Domokos Pál Péter szobra
Domokos Pál Péter szobra
A szobor távolabbról
A szobor távolabbról
Emlékplakett
Emlékplakett
A szobor
A szobor

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Domokos Pál Péter szobor Csíksomlyó rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Kajoni Janos mellszobra Csiksomlyo
 • Baratok feredeje
 • Nepomuki Szent Janos-kapolna Csiksomlyo
 • Csak Jezus Csiksomlyo
 • Jezus hagoja keresztut

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szobor

  Bizony leültem és gondolkodtam, de a felvilágosodás elmaradt...
 • A fejmosás késik, de nem múlik :-)

  Ez már a második alkalom, hogy keresem ezt a geodobozt...
 • Rakoncátlan doboz

  Nem tudom, hogy indult útnak ilyen hamar, pedig kis kövek közé tettem, de ezek szerint ez egy felületes rejtés volt, ha mar az első megtaláló újra kellett rejtse...
 • Meg akart lépni

  A geodoboz úgy tűnik meg akart lépni, mert a földön találtuk meg a padok mögött...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc