Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Tarnóczy kastély romjai - Kézdiszentlélek

Tarnóczy kastély romjai - Kézdiszentlélek


Tarnóczy kastély romjai - Kézdiszentlélek

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kilátás a Dinnyéskő felé
Kilátás a Dinnyéskő felé
A kanyargó Kászon-patak
A kanyargó Kászon-patak

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Tarnóczy kastély romjai Kézdiszentlélek rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Berecz asztala
 • Szent Istvan emlekkereszt
 • Szent Istvan kapolna Perko
 • Katolikus temeto Kezdiszentlelek
 • Szent Laszlo-szobor Kezdiszentlelek

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Veszélyes megközelítés - A tél folyamán már kerestem egyszer az itt elrejtett geodobozt...

 • Sokadszor is - Sokadszor is szép itt, s doboz is meglett... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc