Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Református templom - Olasztelek

Református templom - Olasztelek


Református templom - Olasztelek

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Kopjafák
Kopjafák
Kopjafák 1
Kopjafák 1
Olasztelek szülöttje
Olasztelek szülöttje
A település halottja
A település halottja
Templombelső
Templombelső
Családi címerek 1
Családi címerek 1
Családi címerek 2
Családi címerek 2
Orgona
Orgona
A főút felől nézve
A főút felől nézve
A temető felől nézve
A temető felől nézve

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztrálj a játszóterünkre. Jelenleg több mint 6.500 általunk bemutatott rejtekhely vár arra, hogy felfedezd! Az általunk rejtett geodobozok egyediek. Kevés kivétellel, sehol máshol nincsenek közölve.

Keressétek meg a Református templom Olasztelek rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Likasko Olasztelek
 • Reformatus templom Vargyas
 • Zathureczky temeto
 • Vargyas tavai
 • Ferenczy Boda kuria

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Munkálatok áldozata lett a geodoboz? - A Kormos-patak völgyében kirándultam, hazafelé Olaszteleken vezetett keresztül az utam...

 • Templom - Miután elemeztem a helyzetet, hogy hol lehet a geodoboz, mert a fáknak nincs üregük, így csak a talajon lehetett a doboz elrejtve... • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.04 másodperc