Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Jozsias park Kezdivasarhely
Reformatus templom
SZNM 4 Kezdivasarhely
Cehtorteneti Muzeum Kezdivasarhely

Hozzászólások
Célzás...
Jó volna egy állandó rejtés a Józsiás-parkba...
Szőke nő a saroktujában...


Angyaljárás Kézdivásárhelyen

Angyaljárás Kézdivásárhelyen


Tisztelt címzett: Hangyalka és Imecs. Áldott karácsonyt!

Megtalálást segítő információ
Az ünnepi geodoboz a Bujdosó bejáratával szemben volt elrejtve, a saroktujában. Menjetek a tujasor mögé, annak takarásában keressétek a szőke hölgyet, hajoljatok le érte. Ha megtaláltátok, boncoljátok fel. Végül vigyétek haza. Boldog karácsonyt! ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Angyaljárás Kézdivásárhelyen rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc