Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Csíksomlyó körút

Csíksomlyó körút


Csíksomlyón, a borvízforrás közeléből indulva, a Köves utca végéből indul az a körút, mely megkerüli a Kis- és Nagy-Somlyó hegyeket. Hegyi kerékpárral, illetve gyalogosan járható. A rejtekként kiválasztott helyen több érdekességet fedezhetünk fel. A közismert Wass Albert-idézet mellett pl. poénos feliratokat.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Innen indul a körút
Innen indul a körút
Kolektiv-64 Városháza
Kolektiv-64 Városháza
A víz szalad, a kő marad, a kő marad
A víz szalad, a kő marad, a kő marad
Barátok bármikor, rokonok időpontra
Barátok bármikor, rokonok időpontra
Kanyaró elleni védőital kapható
Kanyaró elleni védőital kapható
Eladó terepjáró
Eladó terepjáró
Csíksomlyói sípálya nyáron
Csíksomlyói sípálya nyáron

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Csíksomlyó körút rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc