Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Függőhíd - Sóvárad

Függőhíd - Sóvárad


Sóvárad Szováta felőli kijáratánál egy fémből készült, deszka járófelületű függőhíd található. Itt lehet átkelni a Kis-Küküllő vizén, bár csak gyalogosan, a településtől keletre fekvő kaszálók és gyümölcsösök felé. Ügyeljünk a síneken történő átkelésnél!

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
A függőhídon
A függőhídon
Alulról nézve
Alulról nézve
A függőhíd
A függőhíd

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Függőhíd Sóvárad rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Fedetlen fedett hid Sovarad
 • Romai tabor Sovarad
 • Reformatus templom Sovarad
 • Sovarad -
 • Maros megye Szovata feloli bejarata

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Aranyos függőhíd

  Mivel erre jártunk, felkerestük a függőhidat...
 • Ketrec és híd

  Régebb szerettem volna itt rejteni, de a híd előtti ketrec mindig visszatartott attól, hogy megálljak itt...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc