Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Függőhíd - Sóvárad

Függőhíd - Sóvárad


Sóvárad Szováta felőli kijáratánál egy fémből készült, deszka járófelületű függőhíd található. Itt lehet átkelni a Kis-Küküllő vizén, bár csak gyalogosan, a településtől keletre fekvő kaszálók és gyümölcsösök felé. Ügyeljünk a síneken történő átkelésnél!

Időpont: 2018. október 1.
Rejtekhely geodobozzal...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Turista látnivalók

Keressétek meg a Függőhíd Sóvárad rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Pixel
Fedetlen fedett hid
Romai tabor Sovarad
Reformatus templom Sovarad
Sovarad -

Hozzászólások
Pixel
Aranyos függőhíd...
Ketrec és híd...


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc