Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Gombostű-szikla - Havasgáldi-szoros

Gombostű-szikla - Havasgáldi-szoros


Erre a rejtésre bosszúból került sor. Történt ugyanis, hogy a közeli sziklakapu megkeresésére egy rossz útvonalon indultam el. Bár légvonalban közel volt a rejtek, hol magas sziklafalak, hol mély szakadékok válaszottak el tőle. Így jól összejártam a környéket, amíg ráakadtam a sziklakapura.

Útközben több érdekes látnivalót fedeztem fel, geodobozt is rejtettem ezekre a helyekre. A gombostű-szikla csak alulról érkezve hasonlít valamennyire egy gombostűre, felülről már nem annyira. Viszont annyira meg fogja dolgoztatni a keresőt, amíg eljut ide és megtalálja a geodobozt, mint amikor valaki egy gombostűt keres a szénakazalban :-) ...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Gombostű-szikla Havasgáldi-szoros rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc