Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Asztag-ko
Csangotelepi hago
Almas vara Kezdialmas
Csomortani Peter vara

Hozzászólások
Séta a Rakottyás tetőre...


Rakottyás-tető - Nemere-hegység

Rakottyás-tető - Nemere-hegység


Havasi tanyavilágban járunk itt. Pásztorszállások, nyári erdei szállásokkal váltakozva. Csángó világ ez.

A Rakottyás tető a Nemere-hegységben talalható. Itt halad át a kárpáti főgerinc piros sáv jelzése a Csíki-havasok fele, a Kászoni hegyeken át. Innen erdei utakon leereszkedhetünk a Csangó-telep irányába, ahol tübb botanikai rezerváció is talalható.

Ezeréves-erdő, Legyes-mocsár, Lassúág mocsaras medencéje stb.  Innen meg felkereshetjük...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Rakottyás-tető - Nemere-hegység rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.04 másodperc