Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Sziklakapu - Bilea-völgy - Fogarasi-havasok

Sziklakapu - Bilea-völgy - Fogarasi-havasok


A Bilea-vízesés-teleptől három módon is feljuthatunk a Bilea-tóhoz. A nyári hónapokban, kocsival a Transzfogarasi úton. Egész évben, a kabinos drótkötélpályán. Vagy gyalog, a kék háromszöggel jelzett túraösvényen. Ez utóbbit ajánlom. Változatos terepen, látványos, nem túl nehéz útvonal.

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Sziklakapu - 2
Sziklakapu - 2
Kilátás a sziklakapu melletti üregből
Kilátás a sziklakapu melletti üregből
Szerpentin
Szerpentin
Kabinos drótkötélpálya
Kabinos drótkötélpálya

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Sziklakapu Bilea-völgy Fogarasi-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.
Az előfizetésről


Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
  • Bilea-vizeses panoramapont
  • Bilea vizeses
  • Zerge-nyereg
  • Paltin nyereg
  • Doamnei nyereg

  • Hozzászólások

    Pixel


    A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.06 másodperc