Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

  Főoldal  Android alkalmazás  Rejtekhelyek a térképen  Kapcsolat  Belépés  

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció

Rejtekhelyek a közelben
Bilea-vizeses panoramapont
Bilea vizeses
Zerge-nyereg
Paltin nyereg

Hozzászólások


Sziklakapu - Bilea-völgy - Fogarasi-havasok

Sziklakapu - Bilea-völgy - Fogarasi-havasok


A Bilea-vízesés-teleptől három módon is feljuthatunk a Bilea-tóhoz. A nyári hónapokban, kocsival a Transzfogarasi úton. Egész évben, a kabinos drótkötélpályán. Vagy gyalog, a kék háromszöggel jelzett túraösvényen. Ez utóbbit ajánlom. Változatos terepen, látványos, nem túl nehéz útvonal.

A Bilea-vízesés-telep szállodájától indulva, a drótkötélpálya alatt, pár perc múlva le kell térni jobbra, és egy fahídon át kell menni a patak nyugati oldalára. A jól karbantartott és helyenként komolyan kiépített ösvény az erdőben kapaszkodik felfelé. Mielőtt feljutnánk a gleccserküszöbre, több helyen is jó rálátás nyílik...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Gps koordináta

Keressétek meg a Sziklakapu Bilea-völgy Fogarasi-havasok rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció
 


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Tárolás Promotii Mobila Támogatás Furniture Deal Oldalkészítés: 0.03 másodperc