Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Vész-kő - Bekecs-tető

Vész-kő - Bekecs-tető


A Bökecs tetején, a Vész-mező szélén, az erdei út mellett található egy másik kő is. Nem az Írott-kő, más nevén Mosdó-kő, de hasonlít hozzá. :-) Ez is be van kerítve léckerítéssel, nehogy megszökjön.

Gondolom a Bekecst, a nyárádmentiek szent hegyét, már nem kell bemutatnom....

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Vész-kő - 2
Vész-kő - 2
Keresztútja
Keresztútja
A király bejegyzése
A király bejegyzése
Béka került a dobozba
Béka került a dobozba
Kerítés mögött
Kerítés mögött
Tőzike
Tőzike
Kikerics
Kikerics

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Vész-kő Bekecs-tető rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Bokecs leve
 • Okumenikus kapolna Bekecs-teto
 • Honved emlekmu Bekecs teto
 • Mosdoko Bekecs
 • Hollos to

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Acskó és Minion

  A doboz a helyén, a Király tanácsát követve be is acskóztam, miután egy Minion is bekúszott a ládába...
 • Tőzike mező

  Lesétáltunk a Vész-kőtől egy, az elesett német katonáknak emelt emlékműig...
 • Ius primae noctis

  Miután pótoltam az ökumenikus kápolnánál eltűnt geodobozomat, elindultam megkeresni a Bekecs-tető néhány, még meg nem talált rejtését...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc