Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Kőgomba kalap nélkül - Kirulyfürdő

Kőgomba kalap nélkül - Kirulyfürdő


Aki nyitott szemmel jár a természetben, lépten-nyomon új dolgokat fedezhet fel. Igaz ez akkor is, ha már számtalan alkalommal járt már valaki egy helyen.

Ráadásul télen a természet is megkönnyíti a szemlélő dolgát. Ilyenkor láthatóvá válik az a sziklavilág, domborzati forma, vagy egyéb eleme a természetnek, amit nyáron a fák lombkoronája takar. Kirulyfürdő bejáratánál, a Lobogó-borvíznél állva, egy fehér sapkás kőgombára lettem figyelmes az erdőben. Közel volt, így elindultam...

További részletek (gps koordináták, térképek, részletes leírások és hozzászólások, nagyobb méretű fényképek, keresési lehetőség) regisztráció után.
Fehér sapkás kőgomba
Fehér sapkás kőgomba
Ne szemetelj az erdőben
Ne szemetelj az erdőben
A szikla
A szikla
A fenyőhíd
A fenyőhíd

Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre.

Keressétek meg a Kőgomba kalap nélkül Kirulyfürdő rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

Miért érdemes regisztrálni? A támogató tagok számára elérhető szolgáltatások: Keresés kulcszóra és adott koordináták körül, Utolsó megtalálások és hozzászólások, A rejtekhely követése, Megjelenítés OpenStreetMap térképen, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek megjelenítése térképen, Egyéb térképek (Román katonai térkép, RGB ortófotó térkép, Csúcskereső, Túraútvonalak, Időjárás előrejelzés, Meteoblue térkép, Webkamerák, OpenTopoMap), Gps koordináták ajánlott és egyéb formátumban, Koordinátáinak letöltése .gpx formátumban, Közeli és meg nem talált rejtekhelyek, Android alkalmazás, Segédpontok .gpx formátumban.

Turisztikai látnivalók a közelben

Pixel
 • Lobogo borviz
 • Kossuth szikla Kirulyfurdo
 • Solyomko Kirulyfurdo
 • Solyomko-szikla Kirulyfurdo felett
 • Kirulyfurdoi pionirtabor

 • Hozzászólások

  Pixel
 • Szikla

  Miután ittam a Lobogó forrás vizéből, a patakon a fenyő hídon mentem át...


 • A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.05 másodperc