Pixel
Rejtekhely.ro Geotrekking Erdélyben - Geotrekking

 


Hágóbérce tanösvény - Pottyand

Hágóbérce tanösvény - Pottyand


A Hágóbérce tanösvény hossza 19 km. A menetidő 7-8 óra. A szintkülönbség 572 m. A nehézségi szint nehéz. Az útjelző oszlopok színe zöld.

0. megálló - A Pottyandi Erdei Iskola Ház
1. megálló - Pad ódala: teraszok (muzsdák), forrásláp, az út mellett érdekes kis dagonyák
2. megálló - Vigaszó feje
3. megálló - Kishavas
4. megálló - Rengő
5. megálló - Ástút feje, esztenák
6. megálló - Őrkút forrás
7. megálló - Piricske
8. megálló...

További részletek (gps koordináták, térképek, leírások, fényképek) regisztráció után.

A Rejtekhely-keresés Erdélyben közösségépítő játszótér. Kalandjáték jellegén túl, a rejtekhely-keresés igazi kihívása az arra fogékony emberek figyelmének felkeltése, Székelyföld, illetve Erdély természeti látnivalóinak, történelmi és kulturális örökségének, valamint igaz értékeinek megismerésére, ismertetésére.

Regisztráljatok a játszóterünkre. Erdély Székelyföld látnivalói

Keressétek meg a Hágóbérce tanösvény Pottyand rejtekhelyet, fedezzétek fel az általunk bemutatott szép és érdekes helyeket!

A Rejtekhely.ro, bár szintén geojátszótér, nem a nemzetközi alapjáték, a geocaching helyi játszótere. Egy másik kincskereső játék, amelyben a "kincs" Erdély történelmi és kulturális öröksége, természeti látnivalói, és nem valamilyen kincsszerűséggel felruházott tárgy.

Regisztráció


A hozzászólások, leírások szerzõik tulajdonai. Minden más tartalom © 2005-2022 Rejtekhely.ro Minden jog fenntartva. Geotrekking Székelyföldön és Erdélyben. Túrázás, kirándulás, és kincskeresés. Hasonló játék, mint a geocaching. Székelyföld és Erdély látványosságai, látnivalói. Oldalkészítés: 0.03 másodperc